2009. június 21., vasárnap

Alaposan helybenhagytuk Tomketet!

Na most megmutattuk ennek a szélsőséges, gyalogosokat kirekesztő senkiházi újfasírtisztának mire képes az antifaszista virtus. Bizonyára hallottátok a hírt, hogy tegnap éjjel megtámadták és alaposan helybenhagyták ezt a Hitleristát.

Ezennel megragadjuk az alkalmat, hogy nagy nyilvánosság előtt magunkra vállaljuk a tettet a Magyar Antifasiszták, Bölcsészhallgatók és Természetjárók Terrorista Csoportja nevében. Mi tettük. (nem pedig a Júdeai Nemzeti Front, ő most is ott ül, egy szavát se higyjétek!) Mi tettük, és büszkék vagyunk rá.

Íme a dicső akciónk leírása, szélsőjobboldali és önkéntes tűzoltó csúsztatás nélkül:

úgy este kilenc óra felé mentünk (náczivadász és én) az utcán, sejtettük, hogy tomket béla arra fog járni (nem, nem Draskovics informált róla, állítólag most bedöglött a GPS) és felállítottunk neki egy elmés csapdát. Ő majd elbiciklizik közöttünk mi pedig ránézünk csúnyán és elfutunk. Sajnos hiba csúszott a számításba, mert a nagy sietségben a kipám lecsúszott a fejemről és ráesett az ő hátsó kerekére. Ezt ő támadásként fogta fel és lepattant a bicikliről. Összenéztünk kedves kollégámmal, és a MOSZAD-os titkos fülmozgatás segítségével jeleztem neki, hogy itt mi bizony túlerőben vagyunk, és úgy széjjel verjük beszarik. Persze náczivadász kollégám kevésbé heves vérmérsékletű, így lebeszélt a dologról azon nyomban, mondta sétáljak át az út túloldalára, majd ő egyedül elintézi ezt a kis nárczistát. Miközben sétáltam persze erőszakot akart rajtam tenni (feljelentünk beszarsz), de én a passzív ellenállást választottam - és bevált! A tény, hogy a fájdalomtól már beszélni sem tudtam, annyira megnyugtatta, hogy drága barátomat már nem is verte meg. Látjátok milyen gyáva?

Persze tanultunk az esetből, Tomket nagyszájú csőcselék, de ha tettlegeségre kerül a sor azonnal elmenekül - mint ahogy tegnap este tette. A kipámat meg összeporolta (ezért is feljelentünk, Tibi velünk van!)


Egyébként büszkék vagyunk hőstettünkre, megmutattuk a szélsőséges, ordas eszméket hangoztató erőszakos kisebbségnek: igen, itt vagyunk! És ha kell küzdünk is, bármennyire is fájjon. Elég volt az utcák felgyújtogatásából - romlik tőle az üzlet! Elég volt a faji alapú megkülönböztetésből, és a zsidók meghurcoltatásából - hát a holocaust nem volt elég?! Ezek a nyilas-sávosok mikor fogják fel végre, hogy amire igazán szükségünk van az a béke; békés együttélés, a másság és egymás elfogadása.

BÉKÉT AKARUK!

(kivéve az arabokkal, ők megdöglenek)

Egyébként még keressük a bizonyítékot, hogy a Bombagyár készítette azt a német (ugye tudjuk kik készítenek németnáczi bombákat?) újfasiszta bombát amit az elmúlt héten találtak a IX. kerületben. Milliók életét veszélyeztették - pont mint 1933 és 1945 között. Meddig tűrünk még? Mi megmutattuk az utat, nektek csak járni kell rajta. Legyetek Ti is ostobenkó antifasiszták!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése