2009. június 20., szombat

Interjú állandó szakértőnkkel L. Rámbóval

-A helyzet fokozódik, ahogy növekszik látogatottságunk nő a súly is a vállunkon, hogy igazi antifasiszta ellenálló mozgalmat szervezzünk. Mit tanácsol Ön, a köztiszteletben álló pszichológus, társadalomtudós és egyébként is?

-Nos igen. A felelősség hatalmas. Igazából én már 67 éve tanulok egyfolytában, és azt hiszem az idők során meglehetősen nagy bölcsességre tettem szert - ezt talán minden szerénytelenség nélkül kijelenthetem. A problémájuk azért is igazán jelentős, mert a náczik, mint tudjuk már mindenhol ott vannak - ők készítik az ebédünket, ők foltozzák a zoknijainkat, és bizony ők jönnek ha bármi baj van; függünk tőlük. Egy dolgot tehetünk, kinyírjuk mindet.

-Mi is ezen az állásponton vagyunk. Ezért is tesszük közé a hírhedt vérnáczik adatait, hogy utána a népharag jobb belátásra bírja a delikvenst. Tudna javasolni más megoldást?

-Ez egyszerűen tökéletes! Visszahozni a 60-70-es évek besúgórendszerét brilliáns elgondolás, magam sem tudom miért nem nekem jutott eszembe. Ha valaki gyanúsan cselekszik, olyat mond, olyat tesz ami gyanús lenne, egyértelműen náczi. Egy dolgot tehetünk, kinyírjuk mindet.

-Hogyan szoríthatnánk vissza a náczizmus hatalmas társadalmi elfogadottságát?

-Példát kell statuálnunk. Meg kell mutatnunk, hogy nekünk, aggresszív kisebbségnek békés többségnek ez nem tetszik és aki nem így gondolkodik az náczi. Egy dolgot tehetünk, kinyírjuk mindet.

-Ön találkozott már szemtől-szembe náczival?

-Igen. Láttam már. Két feje volt, mindkettőn hatalmas szarvakkal. Az egyik kezében a hétből köcsögdudát cipelt és azt hajtogatta, hogy "zikkhej". Ez nyilván valami sátánista jelszó lehet. A teste ragyás, visszataszító - mint az ideológiája. Lábai helyén egy Tigris tank van, mellyel bármelyikőnk otthonába könnyen behatolhat fenyegetve ezzel családjainkat. Bal mellbimbója helyén zászlórúd van, melybe Árpád-sávos zászlót tűz hétköznapokon reggel 8-tól 13 óráig. Szagát már messziről érezni, olyan mint az új piacos susogós melegítő szaga. Undorító.

Folyt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése