2009. június 21., vasárnap

Történelemhamisító magyarok leleplezve!

Ennél bizony már nincs szörnyűbb drága elvtársaim. Ezek az undorító féreg, náczi bunkók már a történelmünket is megpróbálják hamisítani. Szerencse, hogy mi itt vagyunk nektek és kivezetünk titeket a sötétségből. Biztos emlékeztek általános iskolából a közismert honfoglalás festményre, valami munkás csinálta... Munkácsy (ugye tudjuk kik neve végződik y-nal?!) Mihály festményéről beszélek, amin Árpád a köztörvényes nyilas látható ahogy bevonul az országba fehér lován (pont mint az a fasisztoid Horthy).

Hát most LEBUKTATOK NÁCZIK!!! Méghogy fehér ló, méghogy Árpád... megmutatjuk nektek az eredeti képet, amit egy kedves szemtanú készített az eseményen és eljuttatta hozzánk. Köszönjük meg G. Ábrahámnak.



Azt hiszem minden jóérzésű embert rettegéssel tölt el a látvány. Hitler Adolf személyesen szállja meg az országot (persze nem a Kárpát-medenkét, mert szomszédaink már évezredekkel előbb itt voltak, a szemétnáczi magyarok erőszakkal vették el tőlük hazájukat) Tigris páncélosával!!! És ha ez még nem lenne elég, a magyarok nemhogy behódolnak neki, de körülmet... rajongják és segédkeznek gonosz tervének kivitelezésében!


Természetesen kutatócsoportunk itt nem állt meg. Kiderítettük ugyanis, hogy eredetileg nem 7 vezér volt, hanem 8 (már ismét az az újfaszista 8-as szám). A 8. vezér maga Hitler volt, Hapci és Morgó után.

Ő fogta össze a pusztán vándorló magyar szabadcsapatokat, és egységes nyilas állammá szervezte őket, hogy 2008-ban terrorizálhassák a magyarországi zsidóságot. Árpád nevét csak alibiként használta fel a történelemhamisító magyarság, ő valójában csak egy paraszt legény volt akinek piros-fehér csíkos volt az alsóneműje. Még lovagolni sem tudott.

Várjuk a neonáczinyilasfasiszta statiszta csőcselék és Munkácsy Mihály adatait. Aki pedig Hitler fejére borít egy vödör barackmagot, 100.000.- Ft üti a markát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése