2009. június 21., vasárnap

Már a Sziget sem a régi.

Üdv Náczivadász!

Szeretném mély felháborodásom kifejezni a mostani Sziget fesztivállal kapcsolatban.
Eddig azt hittem, hogy a Sziget-et igazi kemény zsidó üzletemberek vezetik, de mélységesen csalódnom kellett bennük. Idén ugyanis megrendezték a MAGYAR dal napját!

Értjük? MAGYAR (nyilas, fasiszta, turulhívő) dal napja! Hogy engedhettek meg ilyet ezek az emberek? Már nincs összetartás köztük se? A nácziak beférkőztek soraikba, és megfertőzték őket is ordas kirekesztő eszméikkel?

Én nem kérek sokat, de azt felháborítónak tartottam eddig is, hogy a Szigeten nincs zsidó kultúrális nap, vagy akár klezmer színpad.
Mélységesen felháborít, és szívemig megdöbbent, hogy a Szigeten nincs Holokauszt™ emléknap.



Újra ilyennek szeretnénk látni.

Ezeknek semmi sem szent? A 600 millió csak bevételben számít, elgázosított halottakban nem? Hát mivé lesz így a világ? Hamarosan csak és kizárólag Hitlerszalonnát lehet kapni majd a Tecsóban? És 88-as rágót? Elhatalmasodik a náczi métely?

Szeretnék elhatárolódni ezektől a "magyar" dalolóktól is.

Felháborítónak tartom, hogy a magyar dalszerzők 63 év alatt se tudtak szerezni egy igazi szívből jövő holokausztos™ dalt.

Még Faludy sem tudott egy igazi rettegős Holokauszt™ verset kiadni.
Érthető is, hogy a mai fiatalok zikkhájloznak ész nélkül, hiszen egy dal se énekli el nekik, milyen szörnyű volt a zsidóknak a holokauszt™ alatt... E helyett mindenféle szart hallgatnak. Ki a fenét érdekel, hogy halott virágok illatát sodorja a szél, amikor 60 éve halott emberek illatát sodorta?

Ezennel felszólítom Orbán Viktort, hogy határolódjon el a magyar dalszerzőktől!
Egyúttal felszólítom a magyar dalszerzőket, hogy szerezzenek holokauszt™ témájú dalokat!

Rettegéssel és felháborodással: sarkisarkany

Egyetértünk hűséges olvasónkkal! Nyilvános melegszexet, gyermekmegrontást és papok & kurvák bulit a szigetre! De ne csak erre az egy hétre - lehetőleg egész évre!

Viva La Liberalizmus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése