2009. június 21., vasárnap

Nácziország.

Sajnos már nyugodtan kijelenthetjük, hogy az ország amiben élünk náczi. E felől már kétségünk sincs. Oldalunk indulása óta rengeteg szélsőjobboldali összeesküvést lepleztünk le előttetek. Ez azonban úgy látszik nem volt elég. A probléma gyökerét kell kiírtanunk.

Ez pedig - mint a szemfüles olvasók már sejthetik - maga a magyar történelem.
Ne lepődkünk meg ha nácziak szaladgálnak az utcákon, gyújtogatnak, békés embereket terrorizálnak és szövögetik terveiket az új Holokausztról™ - hisz elődeik kétezer évvel ezelőtt ugyanezt tették. Hitler Adolf elfoglalta a Kárpát-medencét a nyilascsatlós magyarok számára, akik aztán az Árpád Macht Frei Terrorszervezet zászlai alatt milliókat írtottak ki. Miközben hátrafele nyilaztak. Az is milyen náczi dolog már.

Íme a bizonyíték: a náczista Feszty-körkép. Undorító. Ezek a nyilasok meg bálványozzák. A hétköznapi ember észre sem veszi a képen elrejtett utalásokat egy németnáczi honfoglalásra vonatkozólag. Természetesen jó antifaszista szervezethez méltóan mi feltárjuk előttetek a titkokat!

Lássuk:


"Csőcselék: - Eins, zwei, eins, zwei, zikkájl! Eins, zwei..."


Náczi katonák menetelnek horogkeresztes zászlóval Izrael országunk földjén??? Hát mi ez kéremszépen?! Páncélos harckocsival ráadásul? Remélem ti is látjátok a hasonlóságot a Gárdával kedves elvtársak. Ugyan az a stílus, ugyan az a pökhendi elhatárolódatlanság.

Követeljük, hogy tiltsák be a magyar történelmet! Az iskolákban ezentúl ne lehessen történelmet oktatni, tanulni; a történelmi témájú könyveket azonnal égessék el nyilvánosan! Helyette oktathatnak Megbánástant, Holokausztológiát™, vagy esetleg lehet pár Elhatárolódó-óra. Nekünk mindegy mi lesz helyette, de ez már tűrhetetlen.
Magyar szülők, magyar gyermekek! Csatlakozzatok ti is hozzánk! (kivéve ha van eszetek)

Az összes mindenki határolódjon el azonnali hatállyal mindenkitől, mert ha nem akkor tüntetést szervezünk az otthona elé! És akkor majd sírhat, nem lesz kegyelem. Mi antifaszisták a bátorságunkról vagyunk híresek! Náczi magyarok - RETTEGJETEK!

Ha tudnánk mit jelentenek az újnyilas, újfasiszta, kirekesztő szavak, most bizonyára használnánk őket véletlenszerű sorrendben. És sokszor. És NYOMATÉKOSAN.
De ez nem kormányszóvivői sajtóaanyag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése