2009. június 21., vasárnap

Már tervünk is van!

Igen, jól látjátok megszületett. Egyszer és mindenkorra megmutatjuk a hipemagyaroknak mit is tudunk mi, hogy milyen sokan és milyen elszántak vagyunk! A terv végrehajtásához azonban szükség lesz a hatalmas antifasiszta tömegre, azaz Rátok kedves látogatók.

Most, hogy többen látogattok minket naponta, mint a holokauszt áldozatainak száma (ez paradoxon, ilyen nincs - Tóbiás, a szakértő) biztos háttérrel rendelkezünk egy koczkázatos, veszélyes azonban hatalmas sikerrel kecsegtető akcióhoz!

A terv tehát a következő: egy csapat bátor, tettrekész antifasiszta harcos berohan a Tomkett szánalmas pólóboltját rejtegető házba és az udvaron elkiáltják magukat, hogyaszondja "Náczik vagytok mind!", és elszaladnak. De jó gyorsan.

A bátrabbak akár csúnya szavakat is kiabálhatnak, de csak tisztes távolból! Én, mivel ez a rossz idő kiújította a reumámat nem vehetek részt a történelmi jelentőségű akczión, a központból fogom koordinálni az eseményeket Draskovics elvtársunkkal. A támadást holnap délutánra időzítettem, mikor a nácziszörnyetegek ismét felforgatják a várost egy csirkéért. Jó esetben így nem lesz senki bent, tehát az esély, hogy szarrá verjenek minket ismét igen kicsi.

Várjuk a hős antifasiszták jelentkezését!

***UPDATE - Olvasó írja:

Nagyon jó terv!
Javaslom, hogy míg az aciócsoport beszalad és elkiáltja magát, addig a koordinátorok otthon, a koordinációs helyiségben egy kiragasztott tomket képet jól dobáljanak meg tojással!

Hogy tudassuk vele; nem viccelünk!!!

Szívünkból szóltál! Bár lehet hogy még le is köpjük a képet. Pfuájj!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése