2009. június 21., vasárnap

Terrorpárt alakult

Igen, jól olvassátok kedves rettegésre vágyó elvtársak.
Ebben a kurva náczi országban megalakult a történelem első Nyulaskeresztes Pártja. A nyíltan újfasiszta párt céljainak vallja magyarország azonnali zsidótlanítását és Németországhoz csatolását. Azt hiszem nem kell nektek ecsetelnem, miféle kirekesztő magatartással van dolgunk; hogy mennyire veszélyesek ezek a szélsőségesek a társadalom nekünk kedvező jelen felállására.

Ha meglátjátok ezt a jelképet, kötelességetek rettegni:



"-Hol az ellenség? A nyúlon túl? -Nem, a nyúl az!"
(Ferenc levele a tudatlanokhoz, 11:34)



Az ellenség már támadásba lendült, és igyekszik mindent bevetni, hogy 60 évnyi kánaán után ismét lángba boríthassa Budapest utcáit. Szegény Rákosi, ha ezt látná.

Az alábbi fotót ma készítettem a Parlamentben:



Bátran mondhatjuk, ez nem maradhat megtorlatlanul. Az Orbán Viktor és a Tomket néven elhíresült biciklis terrorista Bolgár Balázs által vezetett újfasisztoid párt nem maradhat fenn! Sok időnk már valószínűleg nincs mielőtt az utcákon NácziGárdista egyenruhások menetelnének megállíthatatlanul és városainkat ellepnék a Tigris tankok.

Az ordas eszméket gyökerestől kell kiölnünk mindenkiben, ha kell akár erőszakkal is. Nagy bátorságunkban a nőkkel és a gyerekekkel kezdjük!


Más.
Náczivadász barátom nyom nélkül eltűnt. Valószínűleg elragadta a náczi métely, valamelyik ordas terrorszervezet tehető felelősség hiányáért - valószínűleg. Kétlem, hogy dolgozni ment volna, náluk a családban nem szokás. Persze ezért nem is hibáztathatjuk őket, ebben a náczi országban nem adnak munkát egy hátrányos helyzetű embernek. Mindenhol azt mondják nem veszik fel, mert lopna - kérdem én, mi mást tehetne? A gyerekek mégsem halhatnak éhen.
Egyikük, XVII. Gáspár ezt mondta nekem nemrég(a szemem is könnyes lett tőle): "dikkmá fater, anya dugás közben elszakajtotta a pólómat; verjünk mán ki egy magyarból pézet!"
Természetesen ezek után én önként jelentkeztem a feladatra. Kicsit fájt, de ha segítségre szorul egy embertársunk, nekünk antifáknak kötelességünk segíteni.

Nem tudom mi lesz így a gyermekeivel. Már egy hete eltűnt. Ha nem kerül elő hamarosan, a családjának is fel fog tűnni. Szegény kicsik, olyan békésen játszanak a dögkútnál, hát a szívem megszakad.

SEGÍTSÜNK NÁCZIVADÁSZ CSALÁDJÁNAK! Minden felajánlást örömmel fogadnak.
Bizsut és ezüstöt ne legyen pofátok küldeni, mert megtalálnak és kibeleznek!




Ui.: győzelmesen jelentem, hogy beszivárogtam a bambagyárra, ki nem találnátok milyen néven... az alcám erős, nem találnak rám soha a náczikok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése