2009. június 21., vasárnap

Bizonyiték az árja náczinek létezésére

Olvasó küldte:

A Blikk nevű rendkívül tudományos napilap honlapján találtam ezt a mai cikket:


"MELBOURNE. Egy ausztrál kutató szerint nem véletlen, hogy a delfinek hihetetlenül intelligensek, értelmesek, imádják az embert, és már emberek tucatjait mentették ki a háborgó tengerből. Dr. Leslie Huskerway azt állítja, a delfinek az egykor elsüllyedt Atlantisz-szigetén élők leszármazottai. A sziget egy hatalmas földrengés következtében sülylyedt el valahol a Földközi-tengerben vagy az Atlanti-óceánban. â013 Az Atlantiszon fejlett civilizáció élt már a kőkorszakban, mintegy 250 ezer évvel ezelőtt â013 állítja a melbourne-i egyetem tudósa. â013 A DNS-minták szerint a delfin áll a legközelebb hozzánk, őseik szárazföldön éltek, volt kezük és lábuk is. A világ meghódítására törtek, ám ebben megakadályozta őket a sziget elsülylyedése. Hódítóik készíthették például a francia lascaux-i barlangrajzokat."

Na már most kik is származtak Atlantiszról? Az árják bizony, tehát a delfinek is az árja fajhoz tartoznak, hiába is próbálják ezt tagadni, most már a DNS vizsgálatok is bebizonyították azt amit eddig mindenki sejtett: a delfinek NÁCIK!!!

Mellékelek két lépet. Az elsőn lefényképezve a weboldal és a cikk, a másikon pedig maga a delfin (látszik rajta, hogy vigyázzban áll, mint egy SS katona).


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése