2009. június 21., vasárnap

Olvasó ír. Mellesleg a 100 post. Gratulálni is lehet.

"Elvtársak!

Mély döbbenettel fedeztem fel valamit, ami sokaknak fájni fog: náczi triumvirátus nyomaira bukkantam eddig legmegbízhatóbbnak hitt antifa elvtársaink között. El is titkolhatnám, de a marxistaleninistamaoistapolpotizmus alapja a folyamatos, korlátokat nem tűrő, tudományos kritikai gondolkodás, így álnevemet is vállalva meg kell szólalnom. Bizonyítékom ez a fotó, melyen Jan Coca (akiről eddig azt hittük, hogy a czionizmus nagy barátja), Fletó (Fletovics Jemelján) nacsalnyik, illetve Horn (EgyIntézményamagyarPolitikában) Gyula látható.


"K. J.: Te Feri, nekemmá zsibbad a kezem!
Gy. F.: Nekem is. Fárasztó náczinak lenni.
H. Gy.: Elkussoltok, vagy lebasszak egyet?"



Tisztán kivehető, hogy Coca zikkhájlkodik, Fletó pedig a bal kezével - megtévesztésül - úgynevezett tükörzikkhájl manővert végez - iszonyat. Kettejük alatt foglal helyet a földszintes testfelépítésű Gyula, aki ezt az alattomos nácziviselkedést tapsikolással jutalmazza. További bizonyítékok: Fletó álczázott árpádzikkhájlsávos nyakkendője, valamint a piros fehér színvilágú igenemeszpé, illetve húzzunkbele dekoráció, melyek bármikor zikkhájlsávvá különíthetőek. Fletó nem töltött sok időt az álczázással: 45 fokban elfordította a zikkhájlsávokat és némi kékes konkolyt is hintett a csíkokra, de én észrevettem. Javaslom, hogy ezt a züllött trojkát juttassuk Buharin (szintén emblematikus náczi) sorsára. Ne hagyjuk, hogy a nagytőke és a titkos nácziféreg mindenkibe belerághassa magát."




Köszönjük a leleplezést Kékszakállú Wagnerúrnak! Kitüntetünk a Magyar Antifaszisták és Kutyaidomárok győzelmi érdemérmével. Átvenni szerkesztőségünkben tudod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése