2009. június 21., vasárnap

Pár olvasói levél amig küzdünk a nácziak ellen

Oláh Lacika írta...
KIIRTOTÁK A CSALJÁDOMAT A GAZZSÓKÍP MOST MENETK EL EN A MALCOK KÖI BUJTAM BE A SARBA OTTAN NEM LATAK MEG DE IN LATTAM HOGY MAGYAR ZASZLO VULT NALUK


Nagyon megfogott minket Lacika szívbemarkoló története! Reméljük megbosszúlod a rohadt náczimagyaroknak ezt a ... mindegy mit, mert nem tudtuk elolvasni, de harjá! Küzdj hős antifaszista ként! Szurkoljunk Lacikának!


Névtelen írta... (megértjük a névtelenségét, mi is rettegünk a náczifaszistáktól!)
Szerintem kéne rendezni egy közös rettegő tüntetést. Bemelegítésként este mindenki eressze tele a kádat vízzel, majd kísérje magát oda katonásan, mindeközben képzelje azt, hogy az a Duna. Majd másnap ki kéne feszíteni egy hatalmas Hitler plakátot, hiszen úgyis a harmincas években vagyunk, nemde? Aztán indulhat a közös rettegés. Fel lehetne szólítani a zorbán viktort is, hogy szedje le azt a nagy Hitler képet, mert az szörnyű és félünk től Milyen az ötletem?


Teljes mértékben egyetértünk! Gyakorolni kell a rettegést, ki tudja mikor törhetnek ránk a náccik! Aki még fokozni szeretné a hangulatot, az betet egy örökzöld hitlerbeszédet is!



Gázsi(ha plvasod aldár,szípem megkirnilek hogy fizesd kia a tartozasod mer eljár a kézem meg a lapatom ,fizesd ki vagy MEGDÖGLESSZZ) írta...
Eér nem tudjuk intgrálodniA RÁKFENE EGYE KI A BELTEKET


Már dolgozunk egy integrálási projekten! Ki kell írtani az összes (náczifaszista) magyart, és akkor béke, és tolerancia lesz!


Köszönjük az olvasói kommenteket! Elhatárolódom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése