2009. június 21., vasárnap

Olvasói levél

Ezen cikkukhoz / filmukhoz/ komment: http://naczivadasz.blogspot.com/2008/07/elborzadtam.html

Kedves szerkesztők, én egy idős 24 éves sokgyerekes rokkantnyugdíjas nagymama vagyok. Félelmemben néztem a náczi bőrfejűekrol készult filmüket, és nagy örömmel fogadtam az önök, NÁCZIVADÁSZOK által bemutatott dokumentum filmet (1:07kor) unokaecsémről, a mi józsikánkról, akit még 2 éve a náczik a buszon hátbadöfték. Hátulról! Szamurájkardal! Tipikus náczifegyver ez. Józsika azóta kravmaga-s lett és igazi ninzsaként üldözi a náczininzsákat (amúgy ők nem igazi ninzsák). A múltkor is 4 náczininzsa tamadta meg a mi kis józsikánkat, de amint láttyátok a filmen ő ellenált a rohattnácziknak, akiknél szamurájkard is volt minta buszon , hogy újbol hátbadöfjek az ártatlan józsinkat. Csak mert ő nem náczi. Rohattnáczik! A mi józsink csupasz kézzel védte magat – az a hosszu rúd a kezében a fehér botja, mert a náczik a szemét is kirugták szeginynek. Aszmongyak hogy ezek valójában a náczi magyargárdások voltak, -amugyis ez laccik is rajtuk, ott van rajtuk a piros szinű árpadsávos (szerk: reméljük nyilas-sávosat akartál írni, csak elgépelted!) zászló meg a fekete ruhájuk is tiszta náczi – támadási stilusuk is náczi vonásokat (szerk: mint pl. vona Gábor) tükröz jogi segitőnk MGT szerint: itt éppen 4 náczi támad a mi artatlan józsikánkra, ez amugy tipikus náczi taktika. Határolodjunk el a náczininzsáktol!

Csak megjegyzésként, ha nem hivják rá fel a figyelmem az oldalukon nem is tünik fel (a fekete nácziegyenruha!), ezek a náczik mar 500 éve is remiszgették a békés lakosságot, már akkor is fekete ruhában voltak, raboltak, erőszakoltak, fosztogattak. Félelmet keltettek a békés lakosságban. Vezérük a főnáczi mátyás
(szerk: adatait várjuk!) kirájukkal az élen! Zászlajukban pedig már akkor fellelhető volt a náczi árpádsáv és a náczi magyar gárda emblémája. Középen meg a fekete madár, ő is náczi egyenruhát visel! Sőt, FEKETE seregnek hivták magukat. Ez félelmet kelt bennünk. Amugy meg Fekete Palko is náczi! Ircsuk ki a náczikat! Éljen Csega Vera!
náczizászlo képe itt:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Fekete_sereg

***Köszönjük leveled, és további sok sikert a mi kis hős Jauzsi Józsikánknak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése