2009. június 21., vasárnap

Világok harca, avagy a fegyver ami megmenthet minket.

A kedves Antifa olvasóink, nácziellenes harcos társaim, tisztelt csendestöbbség!

Örömmel jelenthetem, hogy nem csak Orbán az, amit a felszabadítók ránk hagytak. Tudom hogy a fületeken jön ki a Panel legenda, de végre megbizonyosodott, hogy nem égből pottyant marhaság. Vegyétek tudomásul, hogy igazi fegyver van a kezünkben az ordas náczihadsereg ellen!


Mi köze lehet az országszerte szétszórt Panelépítményeknek a világok harcalegendához? Aki azt hitte, hogy Szovjet barátaink cserbenhagytak minket, az nagyot tévedett. Az élelmesebbek már sejtik a választ.

Tudom, hogy sokak még csak most ébredtek a rettegésre, most szembesülnek a nácziveszéllyel, ezért röviden elmesélem a történteket. Elvtársaink 1961-től a hetvenes évek végéig több tízezer panelépítményt hagytak ránk, látszólag céltalanul. Az akkori vezetés nem tájékoztatta honfitársait hogy mire valók, építésük a legnagyobb titoktartásban történt.- Ez a rész nagyon fontos, nem véletlenül tartották titokban, de majd később visszatérek rá.

Az emberek fejtegetésekbe kezdtek, hogy vajon mire valók, miféle építmények ezek - oldalaikon megfejthetetlen hieroglif írásjelekkel, nyílásokkal. De jött a tél, kint hideg lett, és mivel az emberek fáztak ezért fogták magukat és behúzódtak az építmények belső kamráiba. Kis idővel annyira otthonossá tették, cicomázták: Osztrák berendezésekkel, perzsaszőnyegekkel, Alaszkás poszterekkel, hogy el is feledték az építmények igazicéljainak kérdését. Ezentúl Panellakásoknak nevezték, és teljesértékű otthonként
tekintettek rájuk.

Míg nem, Hilary Wilson, aki egyébként mindig is komfortok között élt téglaházban, Magyarországra érkezett tanulmányi kirándulása során. Wilson mivel bejárta a fél világot, addig sehol nem látott ehhez hasonló objektumokat. Kérdezősködni kezdet, és nem hitt a fülének, teljesen irracionálisnak tartotta azt, hogy az emberek lakóépületnek titulálták e furcsa építményeket. Mint ahogy annak idején az emberek, ő is gondolkodóba esett. Úgy vélte, hogy ezen objektumok céllal és üzenettel bírnak a jövő számára. Volt tapasztalta, ahogy az ismeretes, ő volt az egyiptomi kódfejtők egyike.

A következő pontokra keresett választ:

- Mik az épület oldalain található hieroglif jelek jelentése?
- Miért építettek több tízezer példányt a nem e-világi objektumból?
- Mi köze a szovjeteknek az idegenekhez?

Mivel ilyen képírással eddig nem találkozott, elnevezte Hun-Hieroglif jelzésrendszernek. Több éves munkája során, a csillagok állása és térségünk koordinátái, valamint a gulyás leves kémiai összetétele alapján, egy igen érdekes megfejtésre jutott:


A téma azonnal felkeltette a sajtó figyelmét, újságírók tucatjait foglalkoztatta.
- Vajon azért építették ezeket mélyen a talapzatra, hogy ha újra támadnak a
a náczi németek, legyen számukra elegendő börtön?
- Vagy a másként gondolkodó piszkos imperialista disznóknak?
- Esetleg árnyékolás technika lesz egy esetleges globális felmelegedésénél amit
majd a náczik okoznak?

Az emberek nevetségesnek tartották a kódfejtőt. Mivel akkor már/még nem fenyegetett náczi veszély: Németországban dübörgött a vasfüggöny majd később az UNIO. Nem érezték fenyegetve magukat a bátor magyarok, pedig minden eshetőséget figyelembe vettek. - Lehet hogy ezek az építmények a nácziknak készültek, de mi hasznosabbá tettük azt, beleköltöztünk.-Mondták a bátor magyarok.

Hilary Wilsont tévesnek vélt eszméi miatt a Dunába lőtték és a legenda feledésbe merült.

Később a történet egy ismeretlen író: Havas Henrik becses kezeibe került. A tudományokban jártas Havas urat érdekelte a téma, ezért írt is egy könyvet róla. Észrevételezte, hogy a "Náczik háza!" kódfejtés mondatvégi írásjele nem lehet felkiáltójel(!), szerinte a mondat teljes egészében kijelentés. Henrik nem értette, gondolkodóba esett, leadott 30 kilót, vegetált és napfénnyel táplálkozott, majd tíz év után előállt egy lehetséges magyarázattal:
Kijelentette hogy Hilary Wilson kódfejtése nem volt teljesen elhibázott. Részletes vizsgálataival rávilágított, hogy Wilson nem volt alapos az ékezetes betűk meghatározásában. Ugyanis a régi panelnyomtató-gépeken nem voltak ékezetes betűk, csak találgatni lehetett hogy az adott jel ékezetes-e, vagy sem. Ezért a lehetséges ékezetes betűk cserélgetésével egy új mondatot alkotott, ami a titokzatos felkiáltó jelet is megmagyarázta: Náczik haza! Tehát nem "háza", hanem "haza".

Ezt követően rengeteg tudós, ufológus és professzor lepte el Magyarországot. Egységes következtetésük az volt, hogy hamarosan náczi veszély lesz, és azért hagyták ránk őseink eme építményeket, hogy a jövő újabb náczi eszméit kivédje. Így sok kérdésre azonnal válasz érkezett:

Azért építették titokban a panel objektumokat, hogy az akkor még félig náczi Németország kin ne szagolja. Azzal a céllal hogy az embereket megvédje.
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök belátta, hogy ezeket az építményeket nem óvta eddig senki kellő odafigyeléssel. Nagy részüket megemésztette az idő, ezért előállt egy preparáló programmal a Panelprogrammal. Célja a programnak hogy ezeket az elhanyagolt objektumokat felújítsa, mielőtt a náczik támadásba lendülnének.

A preparálások elkezdődtek, már csak az a kérdés, hogy lehet a hatalmas szerkezeteket aktiválni. A megfejtés: Amőba. Az öt Hun-Hieroglif jel kezdő pixeleit függőlegesen összeolvasva az amőba szó jön ki. Tehát az aktiváláshoz úgy kell a benne élőknek elhelyezkedniük, amint a játékszabályokból az ismeretes, 5 azaz öt nemzeti csillagnak kell egymás alatt, fölött, vagy átlósan lennie.

A dolog egyszerűnek hangzik de nem az! Vannak olyan panelobjektumok ahol egyetlen náczi sem lakik, pedig az újabb költözéshez ordas ellenfeleinknek is lépni kell, sajnos ez a játékszabály. Tehát egyszer mi költözünk kedves elvtársaim, egyszer pedig mocskos ellenségeink.
Náczimentes panelépület esetben szőrnyű lépésekre van szükség, vagy náczikat költöztetnünk be, vagy ellepjük fertővel a szomszédainkat. Tudom szőrnyű gondolat, de ne feledjétek a cél szentesíti az eszközt!

Azt is el kell mondanom, hogy nem mi vagyunk az elsők itt Magyarországon akik ismerik a legendát. Roma testvéreink már rég őrizgetik a titkot, sőt, évtizedek óta teszik is a dolgukat az ügyben. Több ezer lakást foglaltak le a náczik elöl, persze mindig ügyeltek arra hogy jól pozicionálják a költözéseket, és hogy maradjon elegendő náczi a következő lépésekhez.
Kérdezzétek őket bátran, hiszen sok tapasztalatra tettek szert, illetve a tényekkel kapcsolatban rengetek dokumentáció lelhető fel az interneten angol nyelven. Tudom, sajnos legtöbbünk a héberen kívül más idegen nyelvet nem beszél, ezért javaslom hogy ejtsetek át egy buta náczit, és fordíttassátok le vele az internetet.
Ajánljatok neki jó sok vízágyúskocsit és így majd teljesíti minden kívánságotokat.

Ne feledjétek, a Panelszörnyek aktiválásával olyan gyilkos harci fegyver lehet a kezünkben, ami egyszer és mindenkorra véget vethet a nácziveszélynek. Aki olvasta vagy látta a Világok Harcát, tudja miről beszélek.

Várjuk, toborozzuk harcos társainkat, akik szeretnének részt venni panel fegyvereink aktiválásában, illetve ha valaki meg tud valamit, kommunitálja alább!

Legmélyebb elhatárolódásom elvtársak!

Dr. Kocsis László
Párttitkár és bádogos

A cikket köszönjük ismét yellowpowernek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése