2009. június 21., vasárnap

MNY

Borzasztó képeket kell közölnünk, nem tartogathatjuk őket tovább. Kétségbe vonhatatlan bizonyítékaink vannak, hogy a Magyarok Nyulai terrorszervezet több mint 60 éve mint Hitler Nyulai Védegylet tevékenykedett.



A képnél csak a tények szörnyűbbek. A Nyulak (vagy ahogy akkoriban hívták őket, a Répás Osztag) fennállásuk 14 perce alatt 3,5 billió zsidót pusztított el hideg vérrel. Ők felelősek számtalan háborús bűnért, valamint Simon Wiesenthal (áldott legyen a neve) szerint egyikük 1942. aug. 2-án elfingotta magát és így jött létre az Auschwitzi haláltábor.

Ugye titeket is rémülettel tölt el a gondolat, hogy ilyen- és ehhez hasonló veszélyes söpredékkel vannak tele az utcák?! Mindenhova Molotov (áldott legyen az Ő neve is) koktélokat dobálnak, kirekesztenek, félelmet keltenek. És reggelente 6-tól 8-ig répát esznek.

Ezennel felszólítjuk az jobboldalt, hogy hívják vissza a vérszomjas nyulaikat az utcákról! Ez így már nem mehet tovább.

A nárczista Magyar Gárda egyik tagjától megtudtuk, ők támogatják (sőt, ők maguk etetik) a Magyarok Nyulai terrorszervezetet. Mi mást is tehetnének, ők is ugyanazon nyúl-nyilas zászló alatt menetelnek, mint annak idején ezek a népírtó állatok. Gyalázat ez a magyarságra nézve, azt javaslom a parlamenti pártok azonnali hatállyal iktassák törvénybe a nyúl-tagadás (pontosabban a nyulak által elkövetett emberiség elleni bűntettek) szigorú szankcionálását! Németországban már tilos kimondani, hogy Nyúl - mindenki tudja, hogy az ember a hitlerista rezsim rémtetteire gondol - és ez így is van rendjén. Magyarországnak követnie kell a fejlődő nyugatot. Halál az újfasiszta nyulakra is!

Akinek bármilyen információja van a nárczista nyúl-nyilasokról, kérjük ossza meg velünk, mert nagyon dühösek vagyunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése