2009. június 20., szombat

Megdöbbentő leleplezés! A Partizáninfo náczi!

Nagyon jól titkolták eddig náczi énüket, megmondom őszintén mi is bevettük! Azt gondoltuk, hogy végre egy újabb igaz oldal, de rá kellett jönnünk, hogy nem többek pár beépűlt provokátor náczinál! Az Orbán biztos jól megfizeti őket! Na, de úgyis megbűnhődnek, most lássuk a bizonyítékokat:

Az első, és legszembetünőbb dolog a piros-fehér-zöld szín lehet. Nem tudom, hogy lehet ilyet rárakni, amikor milliókat öltek meg e három szín alatt?! Majd ha mi hatalomra kerülünk, akkor be lesz tíltva, az összes ilyen náczi jelkép!

No de a második... az megkérdőjelezhetetlenül bebizonyit mindent. Nagyon szemfülesnek kell lenni, hogy észrevegyük! Nekünk sikerült. Vessünk egy pillantást a kép jobb végére. Vajon mit ábrázolhat az az árnykép?

Segítünk egy kicsit, ha egyedül nem menne! Képtisztitó szakértőink feljavították kicsit a kép minőségét, és csináltak közeli felvételt, hogy a gyengénlátók is láthassák a nagy igazságot. Kapaszkodjatok meg, meredek lesz...

"Az élhető náciországért?"

Hát ennyi! Lebuktatok szemetek! Azthittétek, túljárhattok a művelt antifaszisták eszén? Hát nem! Soha nem győzhettek! Viva La Erekcion

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése