2009. június 21., vasárnap

Gárd(a)ony, és Agárd(a)

Aki nem érti a címben szereplő szóviccet, az nem is igazi antifaszista harcos. Gondolom mi foglalkozunk utolsóként a témával, de olyan adatok birtokába jutottunk ami miatt muszáj voltam billentyűzetet ragadni.


Ugye milyen ocsmány, kirekesztő, szélsőséges Tomketista látvány? Szegény dolgos romákat már innen is kiutálták. Egyszerűen elképzelésem sincsen miért. Hacsak... GÁRDONYBAN MINDENKI NÁCZI! Persze ez nem újdonság, mi megmondtuk jó előre.

Amire azonban most bukkantunk, mélyebb okokat is feltár. Lássuk hát:


Nagyobb térképre váltás

Ha veszitek kicsit az antifa fáradtságot, és ráközelítetek a térképre azonnal meglátjátok, és annak rendje és módja szerint elönt majd a félelem! MICSODA?! Árpád fejedelem utca, Hunyadi János utca, Mátyás király utca, Lehel vezér utca, Széchenyi István utca, Petőfi Sándor utca?
Harcostársaim! Ezt a két várost megfertőzte az antiszemita, mélymagyar újfasizmus. Képtelen lennék végigmenni (és nem menetelni, mint ahogy azt a címben is sugallt Gárda teszi) ezeken az utcákon elhatárolódás és a Holokauszt™ miatt érzett fájdalom nélkül.
Remélem mindannyian tudjátok kedves elvtársak mik fűződnek a fenti emberek nevéhez! Jó hogy nem már Hermann Göring tér, meg Joseph Göbbels köz!

Követeléseink a következők:

  • Tiltsák be a fasiszta Gárdony és Agárd neveket - aki kimondja kötelezően fizessen kárpótlást azoknak akik a náczi rémuralom alatt szenvedtek vagy meghaltak párszor!
  • A fenti két települést dózerolják el, tegyék a földdel egyenlővé!
  • Helyét szórják fel sóval, hogy az elkövetkező fél évszázadban még egy szál parlagfű se nőhessen a helyén (meg nehogy a Gárda ott masírozzon "parlagfű-írtás" álcája alatt).
  • Lakosait roma ellenességük és a roma Holokausztban™ való hallgatólagos részvételük miatt azonnali hatállyal börtönözzék be! Elegünk volt a sok szabad lábon ámokfutó újfaszista nőből és csecsemőből!
  • A Velencei-tó azonnal határolódjon el Gárdonytól és Agárdtól!!!




***UPDATE: A nárczista Gárdonyagárdiak is olvasnak minket természetesen, mert ma mikor a szörnytábla felé jártam, már nem volt kint ez a rasszista kiegészítés. Ideje volt. De ez nem változtat a lényegen: mindenki náczi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése