2009. június 21., vasárnap

Olvasói levél a sátánsolyom ellen

Tisztelt náczivadász!

A turul ügy kapcsán merült fel bennem a gondolat hogy valamiről elfelejtünk szólni. Mégpedig arról, hogy mint köztudott a turul megegyezik a kerecsensólyommal, ami pedig egy létező állat! Ebből adódóan úgy gondolom el kellene kezdeni megkeresni a felelősöket! Szerintem minden normális embernek joga lenne megtudni, hogy ki és miért engedi még, hogy ezek a félelemkeltő állatok szabadlábon(szárnyon) garázdálkodjanak!



"Gyűlölet ízzik két szemében..."

Szóval ezúton szeretném megkérni a parlamenti pártokat, hogy közös nyilatkozatban (vagy egy emléknap beiktatásával) határolódjanak el a kerecsensólyomtól és ezzel együtt az összes sólyomtól, hiszen nem várhatjuk el a békés többségtől, hogy kiválóan ismerje a sólymokat!
Továbbá levelet fogunk küldeni az Európai Unió megfelelő fórumainak és közös elhatárolódásra fogjuk felszólítani Európa országait a félelemkeltő vérsólymok ellen!

Nem tűrhetjük, hogy terrorizálják a békés többséget holmi náci madarak!!!

ELHATÁROLÓDOM!

u.i.: Szeretném tudni, hogy a náczivadász szerkesztői a kezükben lévő (és az oldalon bemutatott) bizonyítékok alapján mikor kíván beavatkozni a gárda perébe.

Üdv: egy lelkes vadász


Kedves olvasó! A Gárda per csak egy náczi bohóckodás! Nem fogunk aszisztálni hozzá... Ilyen színjátékokkal terelik el az emberek figyelmét, amikor sokkal komolyabb gond van! A náczi állatok egyre jobban szaporodnak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése