2009. június 21., vasárnap

Nyilasista Microsoft

Olvasónk küldte:

Felhívnám a figyelmüket az ordas eszméket terjesztő májkroszoft egérmutatóra.Mellékeltem a képet!Őszinte elhatárolódásokkal: Horace!


Azt már régóta tudjuk, hogy világméretű cégek, szervezetek támogatják a lappangó náczizmust, de senki nem hisz nekünk! Persze, majd ha késő lesz akkor lehet sírni... Ellenálva a MicroSSoft nyilasnáczi üzletpolitikájának, ezentúl bojkottáljuk a passziánsz, az aknakereső , valamint a számológép (*jav) alkalmazásokat! Csatlakozzatok ti is, amig nem késő! Lehet, hogy a következő windows már "Windows Október 15" néven fog kijönni...

*A számológép bojkottálását sajnos ki kell vennünk, mivel nekünk ez önállóan nem megy, és hát szükség van erre, a számkombinációs náczik lebuktatásához!

UPDATE!

Kommentként érkezett, és egy nagyon fontos dologra világit rá, amit mi így reggel, csipás szemmel nem vettünk észre. Vezeklünk majd miatta, bocsássatok meg! Elhatárolódunk a náczi kilengéseinktől!

Ami igazán náczi az egész gépezetben az, hogy ezzel a kis nyilaskeresztes náczijelkép akkor jelenik meg, amikor valamilyen objektumot áthelyezünk, deportálunk!!!. Ugye tudjuk kik szoktak deportálni? /Dr. Kocsis/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése