2009. június 21., vasárnap

Szélsőjobboldali lejárató propaganda! FRISSÍTVE!

Még mindig eszter vagyok.
Tegnap felröppent a hír, hogy a mi náczivadászainkat a bombagyár neonáczi, nyilasfasiszta, és nyíltan tomketista találkozón látták. Beépített antifaszista elvtársainkat rögtön ki is küldtük 1-2 rendőrrel, hogy ha tényleg ott lennének fogva tartva, akkor kiszabadítsák a nárciszok karmai közül! Sajnos egységeink nem jártak sikerrel, és nem találtunk semmit, szóval ne dőljetek be a szélsőjobboldali orbánista lejárató gépezetnek! Náczivadász szerkesztőink még mindig fogságban vannak! Továbbra is várjuk a hasznos információkat a hollétükről!

"Egyelőre csak illusztráció"

*Update:

Többen jelezték privátban, hogy a helyszínen láttak 2 szimpatikus kreolbőrű fiatalembert! Sajnos ők se a mieink, de azért köszönjük az infót!

**Update 2:

Mint utólag kiderült, agyafúrt elvtársainknak oly módon sikerült beépülni a tegnapi nyilastalálkozóra, hogy még mi sem tudtunk róla! Rámbó ügynök rövid beszámolója következik:

"9 óra körül érkeztünk a helyre, és mivel nem volt rajtunk se horokkeresztes, se hitleres póló, először kicsit kinéztek minket. A problémát hamar megoldottuk, gyorsan elkúrjantottuk magunkat, hogy "Büdös zsidók!" és máris keblükre őleltek minket a nácziak! Azt eszti is megírta, hogy nem találtuk meg Náczivadászt és Fasisztavadászt, azonban sikerült leleplezni a http://www.bombagyar.hu/ című nyilaskommuna újabb szerkesztőjét! Főnixről van szó aki 35 éves, filozófus, utálja a nemfehér csecsemőket (akiket mind falhoz vágna), és úgy hallottuk, hogy a kannibalista tulajdonságokkal rendelkezik! Felvettük vele a kapcsolatot álnéven, hamarosan kirakjuk az adatait!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése