2009. június 21., vasárnap

Lelepleztünk egy beépülő kémnáczit!

Kémnáczi. A legundorítóbb mind közül, ha egyetalán lehet ilyet mondani. Úgy csinál, mintha ő is igaz antifasiszta harcos lenne, áldjatiszteli az Egy Szent Vörös Csillagot - azonban csak mi tudjuk róla milyen álságos valójában. Közénk férkőzik, elhiteti velünk, hogy őt is a mi Egy Igaz Szent Célunk (gyk.: antifasizmus) és az Egy Igaz Szavú Vezetőnk vezérli. Eddig ez akár egy Gyűrük ura kópia is lehetne. De sajnos ez a valóság. Lebuktál TE NÁCZI! Megkeresünk elfutunk!

Olvasói levél:

Sziasztok vörös pajtások! Nagyon jó a blog, tetszik, hogy elénk tárjátok az igazságot - az már kevésbé, hogy mindenki náczi. A barátommal is szakítanom kellett miattatok, mert mikor néztük a Spielberg bá legújabb filmjét nem köpködte le a vásznat ahányszor náczi undormányt mutattak. Gusztustalan. Nem is ez a lényeg. Régi kedves barátomat egy SZDSZ gruppenszex partyn ismertem meg, azóta is gyakran járunk össze. Tegnap azonban mikor elmentünk a sátánmadár előtt le sem hugyozta. Kikérem magamnak! Le is basztam neki egy pofont, mit képzel magáról! És ez még semmi! Tavaly karácsonyra piros-fehér csíkos pulcsit kötött neki az anyja! Egyértelműen náczi. Az egész család! Mostanában egyre gyakrabban jött el velem antifasiszta titkos-gyűlésre is, nyilván vitte haza a híreket a náczigárdista(nárczista) apjának. A származásáról egyértelműen hazudott nekem, és most már azt sem hiszem el, hogy tényleg meleg. Méghogy rabbinak készül...

Segítsetek, mit tehetünk az ilyen aljas férgekkel?

G. Joshua éppen most tudja meg, hogy náczi (Látjátok hogy kinevetik? Ez a sorsa minden idült fasizmusban szenvedő féregnek!):


  • Név:
    G. Joshua
  • Foglalkozás:állítólag rabbiképzőbe jár, de mi tudjuk, hogy valamelyik cigifüstös, náczi pincekocsmában issza a kannásbort. Támogatói eddig ismeretlenek. A Népszabadság még keresi az összefüggést a Magyarok Nyulai terrorszervezettel.
  • Ismertetőjegyek:nagy orra van, de nyilván csak azért mert annak a sátáni csirkének... turulnak is nagy a csőre. Az ilyen fasiszták gyakran hasonulnak tudatalatt jelképeikhez (pl.: Hitler bajusz - bárhol a testen).


Azt javaslom elvtársak, a felszabadító hős szovjet csapatok emlékére, ha megtaláljuk ezt a fasisztát köpjük le! Vagy nagyon csúnyán és hangosan káromkodjuk, hátha megijed és nem kell elfutnunk! Kitartás, Szálljon Élesi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése