2009. június 21., vasárnap

Leleplezzük az "igazi" nácivadászt!

Gondolom tudjátok, van ez az oldal, a http://nacivadasz.blogspot.com/ ami magát "Az Első Magyar Nácivadász Szövetség"-nek titulálja. Ez eddig nagyon szép és jó, de számunkra gyanús lett 1-2 dolog, úgyhogy elküldtük az oldalt bevizsgálásra az antifaszista kutatócsoportunknak.



Elég érdekes eredményeket hozott, magunk sem szerettük volna elhinni, de sajnos igaz! Az "igazi" nácivadász NÁCZI!!! Lassan már magunkban sem bízhatunk, mert még végén rólunk is kiderül... na de ne kezdjünk érzelmeskedni, nézzük a tényeket!



"A nácivadász logó"

A hétköznapi embernek ez egy átlagos antifaszista jelképnek tűnhet, DE NEM! Nézzétek meg alaposabban! Ez egy náczi snowboardos, aki éppen egy horogkereszt alakú deszkán csúszik le a hegyről! A kép éppen egy rosszul sikerült ugrás végét ábrázolja, amikor eltört a köcsög náczi deszkája! Meg is érdemli, halt volna meg!

Ugye most már átérzitek a helyzet komolyságát? Bele kell törődnünk, hogy újabb antifaszistának vélt oldalt vesztettünk... de nem baj! Mi harcolunk tovább!

***UPDATE!

Újabb fejleménnyel lepett meg minket a kutatócsoportunk! A hatalmas felfedezés eltakarta szemünk elől az egyik legegyértelműbb részletet! Min van a náczi snowboardos? Hát egy TOJÁSON! Remélem nem kell magyaráznom, hogy a tojás melyik ünnepnek a jelképe! Újabb nárczista keresztény összefonódást sikerült lelepleznünk! Orbán Viktor tíltassa be a húsvétot, és határolódjon el a náczi tojásfestő-mafiától!

p.s.: Ma megkezdődik a hatalmas antifaszista akcijó első lépcsőfoka a nácziszigeten! Nagyon durván meg fogjuk inni a nácziak sörét, hogy jól kiszáradjanak majd HÁHÁ! Ha esetleg lelepleződnénk, és dunábalőnének, vagy hősiesen alkoholmérgezésben elvesznénk, akkor vigyétek tovább a fáklyát! Küzdjetek a náczifaszizmus ellen! Verőce, jövünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése