2009. június 21., vasárnap

Mindehol ott vannak!

Ismételten egy világméretű összeesküvést leplezünk le a nagyérdemű előtt. Amennyiben eddig azt hittétek, hogy igazi antifasiszta körökben mozogtok, hát tévedtetek. Berlinben jártam ma, és a holokausztmúzeumban találtam az alábbi képet a náczik megvetendő zászlajáról:

"A zászló, infravörös átvilágítás után"

Ugye valami gyanús a képen? A fura részeket egy kérdőjellel megjelőltem számotokra. Több mint gyanús. Most pedig lássuk, hogy vajon mi is lehet ez a pár rejtett utalás. Gyengébb idegzetűek húzódjanak hátrébb a monitortól. Itt van.

Már bennük sem bizhatunk! Ez a szimbólum is náczi! Mi folyik a világban emberek? Már a magunkfajtában sem bízhatunk, mert egyik-napról a másikra elnáczul? Azt javaslom jelképként a mai naptól egy hód képét használjuk, Ő maradt az egyetlen igaz anti-fa (rajtunk kívül természetesen).

Legmélyebb elhatárolódásom!

***UPDATE: pár írástudó felhívta a figyelmet arra a kis problémára, hogy a hód szavunk a rettegett H betűvel kezdődik. Ugye tudjuk kinek a neve kezdődik még H betűvel? Népszavazás tárgyává teszem az új jelkép bevezetését. Elnézzük a hódnak, hogy így kiszúrt vele a nyelvtan? Szavazni kommentben lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése