2009. június 21., vasárnap

Fidel, mi lett veled? :(

Nincs értelme kertelnünk: Nagy Kommunista Hős Világmegmentő Felszabadító Példaképeinkről egyik-napról a másikra szörnyűséges dolgok derülnek ki. Kezdődött ez ugyebár Leninnel, majd jött Sztálin... és most Fidel. Che, te motoros népírtó hős, ki kapitalisták vérében gázolva megteremtetted egy új világrend alapjait; ki ha kellett nőket és gyerekeket öltél ha reggel 6-kor bal lábbal ébredtél - milyen társaságba keveredtél, mi hősünk?

"Castro: - Heil Führer!
Che: - Bazdmeg Fidel, ájjá' le."

Ez egyszerűen borzasztó. Fidel mindig is gondosan ügyelt arra, hogy a vörös csillag újra elfoglalja méltó helyét minden otthonban, azonban most kiderül mindez? Jobbkéz mereven előre nyújtva, csak így zikkhejl?

Ez a világ egy borzalmas hely, és napról-napra rosszabb lesz amíg szaporodnak ezek a visszataszító emberi-hulladékok. A náczik ellepik az utcáinkat, az iskoláinkat, a kórházainkat, és mindeközben még MEG SEM EMLÉKEZNEK A HOLOCAUSTRÓL! Követeljük, hogy Fidel azonnal mondjon le (UPDATE: látszik Fidel is olvas minket, mert már kb fél éve lemondott, köszönjük, némi emberség azért még szorult belé) és kösse fel magát. Csak hogy tudják a nárczista követői, hogy mire számíthatnak.

Nagyon komor hangulatúra sikerült ez a cikk tudom, de sajnos az élet is ilyen nehéz ebben a fasiszta társadalomban. Az emberek jönnek szembe az utcán, a metrón (nemsokára a 4-esen is, heil Ferenc), a villamoson és nem határolódnak el. Persze én átlátok a szánalmas kis álcájukon.
A szemükben ott csillog a szélsőjobboldali eszme, a kirekesztés vágya. Bármelyik pillanatban újfasiszta szitkokat szórhatnak a békés utazóközönségre.

És a kormény mit tesz? Ahelyett hogy békés antifasiszta eszközökkel (dunába lövetné/úthengerrel áthajtana a Gárda avatáson) fellépne ellenük csak asszisztálnak és újnyilas veszélyről papolnak.

Hát kérem ez már késő. Már nem csak veszély van. A NYILASOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK! És a befőttjeinket eszik kedves elvtásak. Mikor jön el ismét a hős felszabadító vörös hadsereg, ó?!


Köszönjük El Loconak, beépített ügynökünknek a képet.

1 megjegyzés:

  1. Hú, nem is tudom mit mondjak! Kezdetnek nem rossz!
    Most éppen Spiró Gyuritól olvastam az Anális Holokauszt™ c. művet, de le kellett tennem, mert ez érdekesebb.
    Sok sikert, sok Fajkasházyt, kevesebb félelmet, zsidó feltámadást!

    VálaszTörlés